Geometrische Abstracte Kunst in de voetsporen van 'de Stijl Groep' met o.a. Piet Modriaan, van Rietveld, Theo van Doesburg ect. Naast 18 jaren werken in Azie, toon ik de wereld eeen visie met een uitstraling in mijn werken van harmonie, optimistme, constructief, balans en visie van Constructivisme en Geometrisch abtractie discipline van vandaag en de toekomst.

China

2007

China werkt, China komt in beweging en streeft naar vooruitgang. De lijnen zijn uitgezet.

Compositie 139

2007

Muziek-inspiratie.

Compositie 547

2009

Dwalend op zoek te binden. Constructief verbinden.

Einde van de zomer

2007

Schoven, aren, kijk naar het bos en zien de struiken, zie de bomen. Ze wuiven en geven af. En op de plas zwemmen eenden. In harmonie en geeft gelukkig gevoel nemen we afscheid van de zomer.

Gedreven door geluk

2008

We moeten naar een vrije wereld toewerken waar je mag geloven waar jij je goed bij voelt. Respect voor elkaar. Géén negativiteit maar positieve energie ontwikkelen.

Het was me een waar genoegen

2009

Onderhandelen, handen schudden en er een goed gevoel aan overhouden. De "meeting" was in goede harmonie verlopen.

Maasboulevard

2007

Zit aan de Maas, luister naar boten en zie de vogels. Allemaal geluiden allemaal tonen voor muziek aan het water.

Moeder natuur

2008

De liefde omarmt

Organiseren

2007

Organiseren, uitzetten van directe lijnen en toevoegingen. Het spel van leiden tot iets en alle voldoening die het kan geven. Hectiek & tactiek in harmonie.

relativeer & geniet des levens

2008

Relativeer nu en laat alle overbodige balast weg, dan is er ruimte voor gelukkig zijn.

Requiem over Nederland

2011

Requiem Met de dood nemen we langzaam afscheid van het aardse, vloeien bloed en tranen totdat het ophoudt.  We gaan nu reizen naar het onbekende en ergens zullen we God tegenkomen en mogen we misschien wel verder reizen. Geen kommer en kwel, rust alom. We zijn zonder iets binnengekomen en vertrekken zonder iets. Alleen onze opgedane ervaringen en daden zullen worden gewogen door God, die altijd meereisde.         

Spontaniteit

2010

"Spontaniteit"  spontaniteit van het moment. Spontaan meegaan, meegaan met gedachte, meegaan in de happening. Spontaniteit mondt vaak uit naar positiviteit.  

Stabiliteit

2007

Balans zoekend, de situatie stabiliseren en ritme vinden om gelukkig te zijn.

Delfsblauw

2011

Geometrisch Abstract schilderij over Delfsblauw in een modern jasje.  

Wonen op water

2012

Wonen op water, water om je heen. Natuur vlakbij. Dit is een studie en kan op verzoek, in verhouding geschilderd worden in bv 80x60cm